T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

WEGAS-verzekering

Dagelijks zijn uw werknemers onderweg, dit brengt grote financiele risico's met zich mee. Daarom een WEGAS-verzekering! voor dekking van het werkgeversrisico.

Algemeen

WEGAS verzekering?

Krijgt uw werknemer een ongeval tijdens de uitoefening van werkzaamheden, dan wordt u als werkgever geconfronteerd met omvangrijke kosten. Het ongeval kan plaatsvinden op de werkvloer of op locatie, maar ook tijdens verkeersdeelname voor werk, woon-werkverkeer en andere werkgerelateerde activiteiten. Met name claims voor letselschade kunnen zo hoog oplopen dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar kan komen. Een motorrijtuigenverzekering of aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven biedt hiervoor niet altijd voldoende dekking.

Honig en Honig biedt met de personeelsschadeverzekering WEGAS verzekering de perfecte oplossing voor iedere werkgever. U bent niet alleen verzekerd voor de schadevergoeding door wet of jurisprudentie, maar u kunt zich ook verzekeren voor overige schade die tijdens bedrijfsactiviteiten de werknemer is toegebracht.

Meer weten over de WEGAS verzekering?

Als u meer wilt weten over de WEGAS verzekering neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail naar info@honigenhonig.nl