Verzekeringen VvE

Verzekeringen VvE

Verzekeringen VvE - Hier vindt u alle verzekeringen voor een Vereniging van Eigenaren (VvE). U kunt online zelf een berekening maken, een offerte aanvragen of de VvE verzekering afsluiten of een maatwerkofferte bij ons aanvragen.

Aansprakelijkheidsverzekering VvE - Als VvE bent u wettelijk gezien eigenaar van de opstal en dus ook verantwoordelijk voor eventuele schade die de opstal veroorzaakt. Denk hierbij aan een gevelplaat die losschiet van het complex en iemand bezeert. Of aan een lek in de garage dat schade toebrengt aan de daar geparkeerde auto's. De particuliere verzekeringen van de eigenaren vergoeden deze schade niet, de Aansprakelijkheidsverzekering VvE wel.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE - De Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor Vereniging van Eigenaren (VvE) is een speciale verzekering voor bestuurders en toezichthouders van Verenigingen van Eigenaren (appartementseigenaren VVE).

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

Gebouwenverzekering VvE – Voor een Vereniging van Eigenaren is de opstalverzekering de belangrijkste verzekering. De Gebouwenverzekering VvE (of Opstalverzekering VvE) dekt schade aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw of pand zoals de gevels, vloeren en muren. De premie van de Gebouwenverzekering VvE wordt berekend op basis van de herbouwwaarde. U voorkomt onderverzekering met een periodieke taxatie van de herbouwwaarde.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

Glasverzekering VvE - Tijdens het weekend wordt bij een appartement op de begane grond een ruit ingegooid met een baksteen. Er kan gelukkig binnen een paar uur een noodvoorziening geplaatst worden en de volgende dag wordt de ruit vervangen. Het glas in uw gebouw kunt u meeverzekeren bij de Gebouwenverzekering VvE.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

Ongevallenverzekering VvE - Voor een VvE voeren vrijwilligers (vaak de bewoners zelf) regelmatig diverse onderhoudswerkzaamheden uit. Valt een vrijwilliger tijdens een schilderklusje van de trap en breekt een been? Of brandt een vrijwilliger zich aan een hete lamp? Doorgaans zijn mensen hiertegen niet verzekerd via hun privé verzekeringen. Met de Ongevallenverzekering kan de VvE ervoor zorgen dat werknemers, leden en vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de VvE, verzekerd zijn bij een ongeval.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

Opstalverzekering VvE – Voor een Vereniging van Eigenaren is de opstalverzekering de belangrijkste verzekering. De opstalverzekering VvE (of gebouwenverzekering VvE) dekt schade aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw of pand zoals de gevels, vloeren en muren. De premie van de Opstalverzekering VvE wordt berekend op basis van de herbouwwaarde. U voorkomt onderverzekering met een periodieke taxatie van de herbouwwaarde.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

Rechtsbijstandverzekering VvE - Soms heeft u als Vereniging van Eigenaren (VvE) juridische hulp nodig om een conflict met een bewoner of een externe partij op te lossen. Met een rechtsbijstandverzekering VvE bent u verzekerd van juridische bijstand en deskundige hulp als uw VvE een geschil heeft met derden. U kunt kosteloos gebruikmaken van telefonische adviesservice. Voor vrijwel alle geschillen geldt een onbeperkte dekkingssom.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren - De Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren bieden dekking voor de risico's van een VvE (Vereniging van Eigenaren). Bescherm uw appartementencomplex en bewoners tegen de financiële gevolgen van schade met de voordelige Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren. U kunt direct uw premie berekenen, een offerte aanvragen of de Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren afsluiten!

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

Verzekeringspakket voor Vereniging van Eigenaren - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het Verzekeringspakket voor Vereniging van Eigenaren, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt de pakketverzekering voor uw VvE eenvoudig online berekenen en afsluiten op onze website.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

VvE pakket - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het VvE pakket, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt online de premie berekenen, een offerte aanvragen of het VvE pakket direct afsluiten.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

VvE verzekering - De VvE verzekering biedt dekking voor de risico's van een VvE (Vereniging van Eigenaren). Bescherm uw appartementencomplex en bewoners tegen de financiële gevolgen van schade met de voordelige VvE verzekering. U kunt direct uw premie berekenen, een offerte aanvragen of de VvE verzekering afsluiten!

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

VvE verzekeringspakket - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het VvE verzekeringspakket, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen en het VvE verzekeringspakket direct afsluiten.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen

VvE-Verzekerd pakket - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het VvE-Verzekerd pakket, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt online de premie berekenen, een offerte aanvragen of het VvE-Verzekerd pakket direct afsluiten.

Offerte VvE verzekeringen aanvragen