T: 072-5642669

Collectieve ongevallenverzekering

Collectieve ongevallenverzekering Pixabay

Met een collectieve ongevallenverzekering kunnen werkgevers hun werknemers, stagiaires, oproepkrachten en uitzendkrachten tegen de financiële gevolgen van een ongeval verzekeren. De ongevallenverzekering biedt wereldwijde dekking voor een eenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.

Offerte aanvragen

Algemeen

Waarom een collectieve ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering keert eenmalig uit bij overlijden of bij blijvende invaliditeit door een ongeval. De hoogte van de uitkering is vaak gebaseerd op het bruto jaarloon, daarom gaat de dekking gelijk op met het salaris. Een ongeval veroorzaakt veel leed en vaak ook financiële problemen. Blijvende invaliditeit brengt extra kosten met zich mee, bijvoorbeeld door woningaanpassingen. Bij overlijden krijgen nabestaanden vaak slechts het minimumloon uitgekeerd.

Wist u dat werkgevers verplicht zijn een verzekering af te sluiten voor schade die een werknemer kan lijden als gevolg van een auto-ongeluk tijdens werktijd? En dit geldt nu ook als hij fietst of voetganger is. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is dus niet meer voldoende. De collectieve ongevallenverzekering vormt een prima aanvulling. U kunt uw bedrijf en uw werknemers gedeeltelijk beschermen tegen de financiële gevolgen van een ongeval met onze collectieve ongevallenverzekering. 

Meer weten over de collectieve ongevallenverzekering?

Wilt u meer weten over onze Collectieve Ongevallenverzekering of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.

Meer in deze categorie: Collectieve zakenreisverzekering »

Nieuws

Checklist nieuwe privacywet (AVG) en personeel

Checklist nieuwe privacywet (AVG) en personeel

Wat betekent de nieuwe privacywet (AVG) voor u als ondernemer? En voor uw personeel? Een overzicht met 9 belangrijke taken voor werkgevers.

Lees meer ...

Personeelsdossier en privacy, hoe zit dat?

Personeelsdossier en privacy, hoe zit dat?

Als werkgever bent u verplicht om van alle werknemers een personeelsdossier bij te houden. Uw personeel moet erop kunnen vertrouwen dat u zorgvuldig met die gegevens omgaat en dat niet zomaar iedereen erbij kan. Hoe zit het met de privacywetgeving?

Lees meer ...

Pensioen bij scheiding vanaf 2020 automatisch verdeeld

Pensioen bij scheiding vanaf 2020 automatisch verdeeld

Vanaf 2020 moet het pensioen na een echtscheiding automatisch verdeeld worden over beide ex-partners. Dit stelt Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor in een brief aan de Tweede Kamer. Koolmees wil hiervoor de Wet verevening...

Lees meer ...

Kabinetsplan kortere loondoorbetaling bij ziekte werkt averechts

Kabinetsplan kortere loondoorbetaling bij ziekte werkt averechts

In oktober 2017 verscheen het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’. Over de plannen op het gebied van sociale zekerheid ontstond toen veel ophef. Nu het stof wat is neergedaald, is het tijd voor een beschouwing. De lange termijn visie voor de lo...

Lees meer ...

Klaar voor de belastingaangifte 2018?

Klaar voor de belastingaangifte 2018?

Op 1 maart is het weer zover, vanaf dan mag iedereen achter de computer kruipen om de belastingaangifte over het jaar 2017 in te dienen. Bent u er al klaar voor? Wij helpen u graag op weg.

Lees meer ...

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020

De opschorting van de handhaving van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) is verlengd tot 1 januari 2020. Dat betekent dat opdrachtgevers en opdrachtnemers tot die tijd geen boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wo...

Lees meer ...