T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Collectieve ongevallenverzekering

Met een collectieve ongevallenverzekering kunnen werkgevers hun werknemers, stagiaires, oproepkrachten en uitzendkrachten tegen de financiële gevolgen van een ongeval verzekeren. De ongevallenverzekering biedt wereldwijde dekking voor een eenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.

Offerte aanvragen

Algemeen

Waarom een collectieve ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering keert eenmalig uit bij overlijden of bij blijvende invaliditeit door een ongeval. De hoogte van de uitkering is vaak gebaseerd op het bruto jaarloon, daarom gaat de dekking gelijk op met het salaris. Een ongeval veroorzaakt veel leed en vaak ook financiële problemen. Blijvende invaliditeit brengt extra kosten met zich mee, bijvoorbeeld door woningaanpassingen. Bij overlijden krijgen nabestaanden vaak slechts het minimumloon uitgekeerd.

Wist u dat werkgevers verplicht zijn een verzekering af te sluiten voor schade die een werknemer kan lijden als gevolg van een auto-ongeluk tijdens werktijd? En dit geldt nu ook als hij fietst of voetganger is. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is dus niet meer voldoende. De collectieve ongevallenverzekering vormt een prima aanvulling. U kunt uw bedrijf en uw werknemers gedeeltelijk beschermen tegen de financiële gevolgen van een ongeval met onze collectieve ongevallenverzekering. 

Meer weten over de collectieve ongevallenverzekering?

Wilt u meer weten over onze Collectieve Ongevallenverzekering of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.

Meer in deze categorie: Collectieve schadeverzekeringen »