Offerte verzuimverzekering

Offerte verzuimverzekering Pixabay

Offerte verzuimverzekering - Vraag uw offerte voor de verzuimverzekering online aan! Honig en Honig maakt graag een marktvergelijking voor u van diverse aanbieders van verzuimverzekeringen. Zo verzekerd u de loondoorbetaling bij ziekte van uw werknemers altijd tegen een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. U kunt een offerte aanvragen voor de Daggeld Verzuimverzekering, de MKB verzuim ontzorgverzekering en de Stop Loss verzuimverzekering!

Offerte aanvragen

Vraag online een offerte aan voor uw verzuimverzekering!

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte voor de verzuimverzekering!
(Daggeld verzuimverzekering, de MKB verzuim ontzorgverzekering en de Stop Loss verzuimverzekering)

Verzekeringnemer

Bedrijfsnaam*
Aanhef contactpersoon*
De heer
Mevrouw
Contactpersoon*Vul SVP de contactpersoon in!
Adres*Vul SVP uw adres in!
Postcode en plaats*
E-mail *
Telefoonnummer*
KvK-nummer*
Loonheffingsnummer*
In welke sector bent u door de Belastingdienst / UWV ingedeeld?*
Valt u onder een CAO?*
Ja
Nee
Welke CAO is van toepassing?*
Bent u lid van een branche-organisatie of beroepsvereniging?*Diverse branche- en beroepsorganisatie hebben afspraken gemaakt met verzekeraars inzake de premies en voorwaarden van verzuim- en inkomesverzekeringen. In de offerte en marktvergelijiking voor uw verzuim- en/of inkomensverzekeringen houden wij rekening met deze mantelafspraken of -contracten.
Ja
Nee
Bij welke brancheorganisatie bent u aangesloten?*Van welke brancheorganisatie bent u lid?
Back Volgende
 

Welke verzuimverzekering past het beste bij uw bedrijf of organisatie?

De premie van de ziekteverzuimverzekering wordt in het algemeen weergegeven als een percentage over de verzekerde loonsom. Maar welke loonsom? De premie is niet altijd eenvoudig te vergelijken door:

  • De starterskorting, die sommige verzuimverzekeraars hanteren in hun offerte
  • De samenstelling van een totaalpakket voor een verzuimverzekering in combinatie met een arbodienst en het verzuimmanagement
  • De beperkte beoordeling van uw verzuimcijfers en daardoor een onjuiste offerte op basis van de landelijke cijfers uit uw sector
  • De details als het gaat om de dekking, zoals het eigen risico, het inloop- en uitlooprisico.
  • Re-integratieondersteuning en -vergoedingen verschillen per verzekeraar
  • De samenloop met andere inkomensverzekeringen 

Wij helpen u graag met advies en het vergelijken van de verschillende offertes en dekkingen (Daggeld Verzuimverzekering, MKB verzuim ontzorgverzekering en Stop Loss verzuimverzekering). Daarnaast houden wij rekening met uw branche of sector en de gehanteerde CAO.

Offerte voor uw verzuimverzekeringen op basis van een onafhankelijk vergelijking!

Als Registeradviseur Verzuim en Inkomensvoorzieningen (RVI) zijn wij werkgevers graag van dienst met een onafhankelijke advies en een vergelijking van verzuimverzekeringen en eventuele aanvullingen. In onze vergelijking gebruiken wij uw gegevens voor de berekening van de premies en diensten bij diverse verzekeraars. Na ontvangst van uw aanvraag of verzoek tot offerte nemen wij contact met u op voor een inventarisatie, zodat wij een complete offerte voor uw verzuimverzekering kunnen samenstellen.

Meer weten over de vergelijking van uw verzuimverzekering?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze marktvergelijking van uw verzuimverzekering? Bel dan naar 072-564 26 69 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..