Verzekeringen vastgoed

Verzekeringen vastgoed

Verzekeringen Vastgoed - Honig en Honig is gespecialiseerd in het verzekeren van vastgoed. Wij bieden een OG Beheer verzekeringspakket voor uw verhuurd bedrijfpand, beleggingspand, horecapand, kantoorgebouw, loods, sporthal, winkel of woonhuis.

Aansprakelijkheidsverzekering verhuurd onroerend goed - Als eigenaar en/of exploitant van bedrijfspanden, gebouwen of woonhuizen, bent u aansprakelijkheid voor schade die verhuurd onroerend goed aan zaken en personen (derden) toebrengt. Een Aansprakelijkheidsverzekering Onroerend Goed (AVB O/G) voorkomt dat u als eigenaar zelf de schade moet vergoeden aan derden die slachtoffer zijn geworden.

Offerte aansprakelijkheidsverzekering verhuurd onroerend goed aanvragen

Bedrijfspand particulier verzekeren - De bedrijfspandverzekering verzekert een particulier tegen materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen met de bedrijfspandverzekering ! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering voor particulieren en vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan! De bedrijfspandverzekering verhuurd onroerend goed wordt afgestemd op uw wensen en het soort gebruik van het bedrijfspand!Offerte bedrijfspandverzekering aanvragen

Bedrijfspandverzekering verhuurd onroerend goed - De bedrijfspandverzekering verhuurd onroerend goed verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen met de bedrijfspandverzekering verhuurd onroerend goed! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan! De bedrijfspandverzekering verhuurd onroerend goed wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!Offerte bedrijfspandverzekering aanvragen

Gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed - De gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen met de gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De gebouwenverzekering verhuurd onroerend goed wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!Offerte gebouwenverzekering verhuurd onroerend aanvragen

Glasverzekering verhuurd onroerend goed - De glasverzekering verhuurd onroerend goed vergoedt breuk van glazen deuren, ruiten en vitrine's door vrijwel alle oorzaken. De glasverzekering verhuurd onroerend goed kan aanvullend afgesloten worden als uitbreiding van een gebouwen- of opstalverzekering. Met de glasverzekering verhuurd onroerend goed hebben vastgoed eigenaren een gebroken ruit weer snel hersteld.

Offerte glasverzekering verhuurd onroerend goed aanvragen

Milieuschadeverzekering verhuurd onroerend goed - De milieuschadeverzekering voor verhuurd onroerend biedt dekking voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Met de milieuschadeverzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.

Offerte milieuschadeverzekering verhuurd onroerend goed aanvragen

Onroerend goed verzekering - Met de Onroerend goed verzekering is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft.

Offerte onroerend goed verzekering aanvragen

Onroerend goed verzekeringen - Met de onroerend goed verzekeringen is uw verhuurd bedrijfspand, beleggingspand of woning goed verzekerd. Het verzekeringspakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De onroerend goed verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft. Onroerend goed verzekeringen, een compleet verzekeringspakket voor uw onroerend goed!

Offerte onroerend goed verzekeringen aanvragen

Opstalverzekering verhuurd woonhuis - Bij een huurwoning of verhuurd woonhuis dient de verhuurder (eigenaar) een opstalverzekering af te sluiten. Bent u eigenaar van meerdere appartementen of woningen en wilt u deze verhuren? Hiervoor bieden wij de opstalverzekering verhuurd woonhuis. De opstalverzekering verhuurd woonhuis is beschikbaar voor de verhuur van een appartement/flat, garagebox, hoekwoning, tussenwoning, twee-onder-een-kap woning en vrijstaande woning dat verhuurd voor particuliere bewoning en is verhuurd aan derden. Honig en Honig is u graag van dienst zijn met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.

Offerte opstalverzekering verhuurd woonhuis aanvragen

Particuliere verhuur verzekering - Steeds vaker worden appartementen en woningen of een gedeelte daarvan particulier verhuurd. Bijvoorbeeld als uw oude woning nog niet is verkocht, u gaat tijdelijk in het buitenland wonen, u verhuurt uw woning via Airbnb of Wimdu of u verhuurt een appartement of woning als beleggingspand. Natuurlijk wilt u dat uw huis en de spullen daarin goed verzekerd zijn, ook als u verhuurt. Maar bent u verzekerd als u een gedeelte of het gehele huis verhuurt? Waar veel mensen alleen niet aan denken is dat de opstalverzekering en de inboedelverzekering geen dekking bieden voor verhuur! Honig en Honig biedt hiervoor de particuliere verhuur verzekering.

Particuliere verhuur verzekering