T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Diensten

Diensten

Wilt u advies over hypotheken, inkomensverzekeringen, pensioen, schadeverzekeringen of zorgverzekeringen? Of wilt u ondersteuning op het gebied van risicobeheer, financiële planning of sociale zekerheid? Honig en Honig is u daarbij graag van dienst. In onze dienstverlening houden wij rekening met uw specifiek situatie en uw wensen. Voor onze werkzaamheden beschikken wij over expertise, kennis, vakbekwaamheid en contacten met aanbieders van financiële diensten en producten.

Subcategorieën

Advies

Advies

Honig en Honig is u van dienst met advies op het gebied van alle verzekeringen (inkomen, schade en zorg), pensioen en hypotheken.

Toon items...
Beheer

Beheer

Nadat een verzekering of financieel contract is afgesloten starten wij met het (polis)beheer van uw producten. Zo worden documenten opgenomen in onze digitale administratie, ondersteunen wij u met de afwikkeling van een schadeclaim en houden wij u op de hoogte van financiele en juridische ontwikkelingen.

Toon items...
Bemiddeling

Bemiddeling

Doordat wij samenwerken met diverse aanbieders kunnen wij uw aanvraag voor een verzekering, pensioen of financieel product ook voor u aanvragen en afwikkelen. Wij ondersteunen u bij het opmaken van het aanvraagformulier, een eventuele gezondheidsverklaring, inspectie of keuring. Uiteraard worden de polissen en contracten door ons gecontroleerd en opgenomen in uw digitale polisadministratie.

Toon items...