Financiële planning

Financiële planning Pixabay

Financiële planning van Honig en Honig zorgt voor rust en zekerheid over uw inkomen en vermogen.

Waarom Financiële planning?

  • Hoe groot is mijn pensioen nou werkelijk?
  • Kan ik eerder stoppen met werken?
  • Welk inkomen heeft mijn partner als ik kom te overlijden?
  • Welk inkomen heb ik als ik arbeidsongeschikt wordt? 

Financiële planning voor rust en zekerheid

Een financiële planning van Honig en Honig start met een analyse van uw huidige financiele situatie. Het geeft u inzicht en overzicht in alle aspecten van uw financiën.

Een belangrijke aspect hierbij zijn uw persoonlijke wensen en doelstellingen. Denkt u hierbij aan wensen om een andere woning te kopen, grote uitgaven te doen of minder te gaan werken.

Allemaal zaken die een invloed hebben op uw financiën en waar een analyse van uw persoonlijke situatie “inzicht door overzicht” in geeft. Regelmatig horen wij van onze klanten dat dit hen een rust en zekerheid geeft.

Hoe kan ik mijn wensen en doelstellingen bereiken?

Hierna volgt het advies over hoe u uw financiën kunt aanpassen zodat uw wensen zo veel mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Hierbij adviseren wij bepaalde producten te beëindigen of juist af te sluiten.

Financiële planning van Honig en Honig

Een persoonlijke financiële planning van Honig en Honig maakt uw situatie bij pensioen, arbeidsongeschiktheid, overlijden of ontslag inzichtelijk. Door middel van grafieken en cijfermatige onderbouwing wordt uw situatie verduidelijkt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een financiële planning in uw situatie?