Het risico van arbeidsongeschiktheid voor werknemers

Het risico van arbeidsongeschiktheid voor werknemers Pixabay

Wanneer u als werknemer arbeidsongeschikt wordt, heeft dat vaak grote gevolgen. U krijgt te maken met de Wet WIA, een forse inkomensachteruitgang en extra zorgkosten. Uiteraard zijn de gevolgen afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het is belangrijk om de risico’s in beeld te brengen, zodat u ziet wat er gebeurt wanneer u onverwacht geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt wordt.

Met Financieel Beeld maakt u de woonlasten en uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid inzichtelijk.

Dat heeft mijn werkgever toch geregeld?

Veel werkgevers hebben hun personeelsverzekeringen geregeld op basis van de CAO of eigen arbeidsovereenkomst. Maar of deze verzekeringen voldoende voor u zijn blijkt pas als u ziek of arbeidsongeschikt wordt. Collectieve verzekeringen zijn soms niet voldoende. 

Onafhankelijk advies

Welke verzekeringen heeft u nou werkelijk nodig? En wie is voor u de beste aanbieder? Honig en Honig helpt u met advies over de juiste oplossing, bemiddeling en beheer van eventuele contracten en wij ondersteunen u bij het in kaart brengen van uw financiële positie bij arbeidsongeschiktheid. 

De stappen van het adviestraject bij arbeidsongeschiktheid zijn:

  • Heldere uitleg over de gevolgen van ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • Onafhnakelijke analyse van uw huidige en toekomstige financiële positie
  • Advies over de best passende oplossing en een marktvergelijking
  • Indien van toepassing, bemiddeling en beheer bij de gekozen verzekering

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over arbeidsongeschiktheid bij werknemers. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen op 072 – 564 26 69 of mail uw vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..