Verzekeringen voor verhuurd vastgoed

Verzekeringen voor verhuurd vastgoed - Met de verzekeringen voor verhuurd vastgoed is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering voor de verhuur van onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen voor verhuurd vastgoed zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft voor de verhuur.

Offerte verzekeringen voor verhuurd onroerend goed aanvragen

Verzekeringen voor verhuurd vastgoed, een compleet verzekeringspakket voor uw vastgoed!

Brand, inbraak, storm of een aanrijding kan voor flinke schade zorgen aan gebouwen. Met de verzekeringen voor verhuurd vastgoed is uw vastgoed uitstekend verzekerd. U kunt de verzekeringen voor verhuurd vastgoed afsluiten met een speciaal ontwikkeld verzekeringspakket voor zowel bedrijven met vastgoedportefeuilles als een particulier die als investering een pand aankoopt. Wij bieden u een pakket speciaal voor de verzekering van verhuurd vastgoed. Het pakket ziet er als volgt uit:

Dekking(en) verzekeringen voor verhuurd vastgoed

De verzekeringen voor verhuurd vastgoed kunt u samenstellen uit de volgende dekkingen:

Aansprakelijkheidsverzekering verhuurd vastgoed

Aansprakelijkheidsverzekering verhuurd vastgoed - Als eigenaar en/of exploitant van bedrijfspanden, gebouwen of woonhuizen, bent u aansprakelijkheid voor schade die vastgoed aan zaken en personen (derden) toebrengt. Een Aansprakelijkheidsverzekering vastgoed (AVB O/G) voorkomt dat u als eigenaar zelf de schade moet vergoeden aan derden die slachtoffer zijn geworden.

Gebouwenverzekering verhuurd vastgoed

De gebouwenverzekering verhuurd vastgoed verzekert materiële schade: een brand, inbraak, lekkage of storm kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker u hiertegen met de gebouwenverzekering verhuurd vastgoed! Ontdek de voordelen van een zakelijke opstalverzekering en bereken uw premie. De gebouwenverzekering verhuurd vastgoed wordt afgestemd op uw wensen en uw branche!

Glasverzekering verhuurd vastgoed

De glasverzekering verhuurd vastgoed vergoedt breuk van glazen deuren, ruiten en vitrine's door vrijwel alle oorzaken. De glasverzekering verhuurd vastgoed kan aanvullend afgesloten worden als uitbreiding van een gebouwen- of opstalverzekering. Met de glasverzekering verhuurd vastgoed hebben vastgoed eigenaren een gebroken ruit weer snel hersteld.

Milieuschadeverzekering verhuurd vastgoed

De milieuschadeverzekering verhuurd onroerend biedt dekking voor schade zoals bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door een lekkende dieseltank, verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. Met de milieuschadeverzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van milieuschade. zoals bijvoorbeeld de saneringskosten.

Wat zijn de premies voor de verzekeringen voor verhuurd vastgoed?

De verzekeringen voor verhuurd vastgoed worden als maatwerkverzekeringen aangeboden. De premie is afhankelijk van de bouwaard, de dekking, de herbouwwaarde, de ligging en het gebruik of bestemming van het winkelpand of de winkelgebouwen. 

In een telefonisch of persoonlijk gesprek inventariseren wij samen met u alle benodigde gegevens. Op basis van deze informatie analyseren wij uw risico’s en vergelijken wij het aanbod van diverse verzekeraars. Alle informatie wordt gebundeld in een helder adviesrapport. Sluit u meerdere verzekeringen af in het verzekeringspakket vastgoed? Dan staan uw verzekeringen op één polis met een aantrekkelijke pakketkorting. Wij bieden u een verzekeringspakket dat speciaal is voor de verzekering van verhuurd vastgoed.

Voordelen verzekeringen voor verhuurd vastgoed:

  • U kunt het pakket naar wens samenstellen uit een aansprakelijkheidsverzekering vastgoed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering met pakketkorting
  • Dekking mogelijk voor uw verhuurd bedrijfspand, beleggingspand, horecapand, kantoorpand, winkelpand en woningen
  • Goede condities, ruime voorwaarden en een speciaal vastgoed-tarief
  • Dekking mogelijk voor zakelijke en particuliere eigenaren
  • De verzekeringen voor verhuurd vastgoed zijn soms ook mogelijk voor leegstaande panden

Meer weten over de verzekeringen voor verhuurd vastgoed?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de verzekeringen voor verhuurd vastgoed? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer en HR services. Wilt u weten welke risico's uw bedrijf nog meer loopt? Dan kunnen wij u helpen met een Risicoscan.