Verzekering voor studenten

Verzekering voor studenten - De verzekering voor studenten biedt een speciale en uitgebreide dekking voor de meest afgesloten verzekeringen voor studenten tegen een scherpe premie. Studiereizen naar het buitenland? De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptop verzekering met Europadekking zorgen voor het onbezorgde gevoel. De verzekering voor studenten is voor in- en uitwonende studenten een voordelige oplossing.

Offerte verzekering voor studenten aanvragen

Dekking verzekering voor studenten

De verzekering voor studenten biedt de thuis- of uitwonende student dekkingen, die het meest worden aangevraagd:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Doorlopende reisverzekering
  • Laptopverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering voor studenten

De aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen, wanneer je als een student aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade van anderen. Dit kan zowel letsel zijn als schade aan bezittingen. De aansprakelijkheidsverzekering voor studenten biedt dekking tot € 1.000.000 per gebeurtenis overal ter wereld. Enkele voorbeelden van aansprakelijkheid zijn:

  • Bij een verhuizing laat je de wasmachine op de voet van een vriend vallen
  • Je laat een fles rode wijn op het witte vloerkleed vallen bij vrienden
  • Je stoot de nieuwe televisie om bij je ouders

Studiereizen naar het buitenland?

De doorlopende reisverzekering biedt 365 dagen werelddekking voor ongevallen, hulp bij schade en wegens omstandigheden terugkeren naar het vaderland. De dekking is maximaal 60 dagen aaneengesloten per reis. Ook spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland is gedekt zonder eigen risico. Voor reisbagage geldt een eigen risico geldt € 50,00. De reisverzekering zorgt voor een onbezorgd gevoel tijdens vakanties, studiereizen en stages.

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering biedt een uitgebreide dekking en dekt de financiële gevolgen van onder meer brand, roet, rook, schade door water, storm, inbraak, diefstal, schroeien en ontploffing in huis. Je kunt kiezen uit een verzekerde som van € 10.000 of € 15.000,00

Laptopverzekering

Elke student is tegenwoordig in het bezit van een notebook of laptop. Met de laptopverzekering kan je als student dit kostbare bezit tegen diefstal en schade verzekeren. Verzekerd zijn de laptop, portable computer, notebook, en/of tablet pc met inbegrip van accessoires, hulp- en randapparatuur. De laptopverzekering biedt studenten dekking in een woning, de daarbij behorende bergruimten en elders in Europa. De laptopverzekering kan worden afgesloten in combinatie met de inboedelverzekering.

Uitwonend? Geen probleem

Ook voor uitwonende studenten is de verzekering voor studenten een oplossing voor noodzakelijke dekkingen. De verzekering voor studenten biedt de in- en uitwonende student een complete dekking voor een zéér scherpe premie!

Meer weten over de verzekering voor studenten?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de verzekering voor studenten ? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.