Verzuimverzekering en WIA verzekeringen voor BOVAG werkgevers

De BOVAG heeft een eigen CAO. Deze CAO kent specifieke afspraken op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Daarom een compleet pakket inkomensverzekeringen voor leden van de Bovag.

Offerte aanvragen

Wat moet u doen om gebruik te maken van de CAO BOVAG Oplossing?

  • Neem contact op met Honig en Honig.
  • De huidige verzekering bij N.V. Schadeverzekering Metaal en Technische Bedrijfstakken moet u opzeggen. Dit doet u rechtstreeks bij de uitvoerder Mn Services.
  • Opzegging is mogelijk als alle werknemers persoonlijk een afstandsverklaring in hebben gevuld. Bij 5 werknemers krijgt u dus ook 5 volledig ingevulde afstandsverklaringen.

Voor benodigde materialen en voorwaarden verwijzen wij u naar de documenten onder de downloads onder aan deze pagina.

Hoe gaan we verder?

In het geval u gebruik wilt maken van de aanbieding, vult u de onderstaande akkoordverklaring, de validiteitverklaring en de deelnemerslijst in en stuurt u deze naar Honig en Honig. Kies ook welke vorm van ziekteverzuimverzekering u wilt (zie hierboven de uitleg van de ziekteverzuimverzekeringen). Vergeet niet de volledig ingevulde afstandsverklaringen naar de N.V. Schade verzekering Metaal en Technische Bedrijfstakken te sturen!

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opgave onder voorbehoud van wijzigingen en acceptatie door verzekeraar.