T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Woonhuisverzekering

Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering is uw woning verzekerd tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm en inbraak. Honig en Honig uit Alkmaar is u van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en persoonlijk polisbeheer.

Bereken uw premie

Aanvraag

Opstalverzekering aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en bereken direct de premie voor uw opstalverzekering. Vergelijk diverse aanbieders, vraag online een offerte aan of sluit direct uw opstalverzekering online af. Indien u zelf uw opstalverzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies, maar van execution only. Wilt u wel advies over bijvoorbeeld de te kiezen dekking? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.

 

LET OP!

Raadpleeg de polisvoorwaarden voor details. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Genoemde voorwaarden en premies zijn onder voorbehoud van definitieve acceptatie door verzekeraars.

Meer weten over de opstalverzekering?

Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie wensen dan kunt u contact met ons op nemen op 072 – 5642669 of info@honigenhonig.nl.