T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

ZZP verzekeringen

ZZP verzekeringen Pixabay

De ZZP verzekeringen beschermen u en uw bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Bereken en vergelijk online uw premie. U kunt direct uw ZZP verzekeringen met uitstekende voorwaarden en scherpe premies afsluiten. De verzekeringen zijn speciaal gemaakt voor de ZZP’er en afgestemd op uw beroepsgroep.

Vergelijk en sluit

Een aantal beroepen kunnen niet verzekerd worden met de ZZP-verzekeringen. Staat uw beroep niet vermeld? Kies dan voor de MKB-verzekeringen!

Aanvraag

Direct uw ZZP verzekeringen aanvragen!

Vul hieronder uw gegevens in en bereken de premie van uw ZZP verzekeringen. Vraag online een offerte aan of sluit uw ZZP verzekeringen direct af. Indien u zelf uw ZZP verzekeringen afsluit, dan is er geen sprake van advies, maar van execution only. Wilt u wel advies over bijvoorbeeld de dekking van uw ZZP verzekeringen? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar info@honigenhonig.nl. Wordt uw beroep niet genoemd? Vergelijk dan eens de premies van de MKB-verzekeringen. U kunt het MKB-pakket zelf samenstellen, ook als ZZP-er!.

 

 

Meer in deze categorie: ZZP Kameleonpolis »