Advies particuliere verzekeringen

Honig en Honig biedt u onafhankelijk advies over particuliere verzekeringen, dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. U kunt uw particuliere verzekeringen naar keuze zelf online afsluiten of met hulp van onze assurantieadviseurs tijdens een persoonlijke afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.

 

Particuliere diensten en verzekeringen

Ons dienstenpakket omvat advies, bemiddeling en beheer op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, bancaire producten, levensverzekeringen, schadeverzekeringen en pensioenen.

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Wij garanderen een onafhankelijk verzekeringsadvies en werken daarom samen met diverse aanbieders, zoals banken, serviceproviders en verzekeraars. De samenwerking met deze verschillende verzekeraars maakt het mogelijk om een verzekering te vinden dat het beste aansluit op uw wensen. Voor sommige producten hebben wij een voorkeur voor een bepaalde aanbieder (preferred supplier) op basis van onze ervaringen en marktvergelijkingen. 

Persoonlijk advies

Verzekeren is en blijft mensenwerk. Bij Honig en Honig bent u verzekerd van een individuele en persoonlijke begeleiding. Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering bij u past en de juiste dekking biedt. Daarom nemen wij graag de tijd voor een kennismaking en oriëntatie.

Werkwijze

Na uw opdracht tot dienstverlening starten wij met de inventarisatie en analyse van uw (gezins-)situatie en wensen. Op basis hiervan brengen wij uw risico’s in beeld en adviseren wij u welke risico’s u kunt verzekeren en welke risico’s u mogelijk zelf kunt dragen. De keuze voor een specifieke aanbieder baseren wij op een onafhankelijke marktvergelijking.

Financieel advies

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Hierdoor kunnen we de kosten voor financieel advies of hypotheekadvies laag houden. Door met ons samen te werken op 1 financieel platform heeft u goed inzicht op uw inkomen en vermogen en bespaart u op de advieskosten!

Meer weten over verzekeringsadvies?

Heeft u vragen over ons verzekeringsadvies, uw verzekeringen of financiële situatie? Neem dan contact met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.