Advies bedrijfsverzekeringen

Advies bedrijfverzekeringen Pixabay

Met advies over uw bedrijfsverzekeringen van Honig en Honig weet u als ondernemer of als organisatie welke risico’s u wel of niet zou moeten verzekeren. Een risicoanalyse geeft u een overzicht van de consequenties van uw bedrijfsrisico’s voor uw onderneming. De bedrijfsverzekeringen kunnen ongewenste risico’s voor u afdekken.

De juiste bedrijfsverzekeringen voor uw onderneming!

Sommige risico’s vallen te beheersen echter zijn niet alle gebeurtenissen te voorzien en vooral te overzien wat betreft financiële gevolgen. Denkt u maar aan brand in uw bedrijfspand of schade die wordt veroorzaakt tijdens het uitvoeren van een opdracht. Gebeurtenissen die klein beginnen maar soms grote gevolgen kunnen hebben.

Onze dienstverlening

Ons dienstenpakket omvat advies, bemiddeling en beheer op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, bancaire producten, levensverzekeringen, schadeverzekeringen en pensioenen.

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Wij garanderen een onafhankelijk verzekeringsadvies en werken daarom samen met diverse aanbieders, zoals banken, serviceproviders en verzekeraars. De samenwerking met deze verschillende verzekeraars maakt het mogelijk om een verzekering te vinden dat het beste aansluit op uw wensen. Voor sommige producten hebben wij een voorkeur voor een bepaalde aanbieder (preferred supplier) op basis van onze ervaringen en marktvergelijkingen.

Persoonlijk advies

Verzekeren is en blijft mensenwerk. Bij Honig en Honig bent u verzekerd van een individuele en persoonlijke begeleiding. Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering bij u past en de juiste dekking biedt. Daarom nemen wij graag de tijd voor een kennismaking en oriëntatie.

Werkwijze

Na uw opdracht tot dienstverlening starten wij met de inventarisatie en risicoanalyse van uw (bedrijfs-)situatie en wensen. Op basis hiervan brengen wij uw risico’s in beeld en adviseren wij u welke risico’s u kunt verzekeren en welke risico’s u mogelijk zelf kunt dragen. De keuze voor een specifieke aanbieder baseren wij op een onafhankelijke marktvergelijking qua premie en polisvoorwaarden. Wij begeleiden uw aanvraag voor de bedrijfsverzekeringen en ondersteunen u bij een eventuele inspectie, keuring en/of taxatie.

Nadat afgifte van de polissen controleren wij uw nieuwe verzekeringscontracten op juistheid zoals de dekking, premie, voorwaarden en clausule's. Daarna zullen wij uw polissen en contracten beheren en u en uw bedrijf doorlopend begeleiden en ondersteunen. Ook assisteren wij u met advies en hulp bij een schadeclaim. 

Onafhankelijk advies over bedrijfsverzekeringen:

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsschadeverzekering

CAR-verzekering

Kantoorelektronicaverzekering

Cyber- en Datarisk verzekering

Evenementenverzekering

Gebouwenverzekering

Geldverzekering

Inventaris- en goederenverzekering

Kredietverzekering

Machinebreukverzekering

Pakket bedrijfsverzekeringen

Risicobeheer

Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

Transportverzekering

Zakenreisverzekering

Meer weten over advies voor uw bedrijfsverzekeringen?

Heeft u vragen over ons verzekeringsadvies, uw verzekeringen of financiële situatie? Neem dan contact met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.