T: 072-5642669  

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bescherm uw bedrijf tegen financiële aanspraken met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Wij vergelijken graag de premies en voorwaarden voor de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf.

Direct verzekeren

Aanvraag

Direct uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in, maak een offerte aan en sluit direct uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af. Als u zelf uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies, maar van execution only. Wilt u advies over bijvoorbeeld de dekking van uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.

 

 

Meer weten over de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Neem voor meer informatie contact met ons op een bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl. Onze adviseur helpt u graag met de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Download hieronder uw aanvraagformulier en stuur deze ingevuld en ondertekend naar Honig en Honig per mail op info@honigenhonig.nl of per fax op 072-5642931. U kunt ook online een vergelijking maken voor uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.