T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van materiële schade en letselschade, waarvoor uw bedrijf aansprakelijk is. Bereken en vergelijk de premies en voorwaarden van de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf. Wij zijn u daarbij graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Direct verzekeren

Aanvraag

Direct uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in, bereken uw premie, vergelijk de verzekeraars, vraag een offerte aan of sluit direct uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af. Als u zelf uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies, maar van execution only. Wilt u advies over bijvoorbeeld de dekking van uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.

 

 

Meer weten over de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar info@honigenhonig.nl. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.