Beheer collectief pensioen

Beheer collectief pensioen Pixabay

Nadat een pensioenregeling is afgesloten begint een nieuw hoofdstuk, namelijk het beheer van het collectief pensioen. De werkgever kan dit zelf doen of uitbesteden aan Honig en Honig. De uitvoering van een pensioenregeling is voor de meeste werkgevers geen dagelijks werk en kan complex zijn. Het beheer van het collectief pensioen bij een pensioenspecialist is vaak een goede keuze. Uw pensioencontract blijft hierdoor actueel en wordt tijdig aangepast aan wetswijzigingen.

Wat betekent het beheer van een pensioencontract?

Wij werken graag samen met uw personeelsafdeling of personeelsfunctionaris voor een optimale uitwisseling van gegevens bij een aanmelding of mutatie. Ook stemmen wij diverse zaken met u en uw werknemers af als het gaat om pensionering, overlijden of arbeidsongeschiktheid. Door het beheer van uw collectief pensioen bij Honig en Honig onder te brengen blijft uw personeelsadministratie qua het pensioen volledig en compleet.

Ook stemmen wij de benodigde gegevens in overleg af met uw accountant of loonadministrateur, zoals de salarisaanpassingen per peildatum en de inhoudingen van de eventuele werknemersbijdrage(n). Wij helpen u en uw werknemers graag bij andere zaken zoals waardeoverdrachten, echtscheidingen of bijvoorbeeld de aankoop van een pensioenuitkering bij expiratie van een pensioenverzekering.

Bundeling van diensten en producten

Collectief pensioen is een complex product en dat geldt ook voor het beheer ervan. Honig en Honig kan u daarbij goed van dienst zijn tegen redelijke tarieven, die afgestemd zijn op de werkgever en de deelnemers. Door advies, bemiddeling en beheer bij ons onder te brengen van diverse personeelsverzekeringen kunnen de kosten voor onze werkzaamheden beperkt worden.

Meer weten over het beheer van uw collectief pensioen?

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wenst u een prijsopgave voor het beheer van het collectief pensioen, neem dan contact op met Honig en Honig. Bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer in deze categorie: « Beheer verzekeringen