Beheer verzekeringen

Uw schadeverzekeringen, personeelsvoorzieningen of pensioen beheren wij actief. Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling van uw verzekeringscontracten, snelle en correcte verwerking van offertes, aanvragen, mutaties en prolongaties. Wij ondersteunen u bij een schade en wij werken graag aan een snelle afwikkeling en uitbetaling. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Kortom volledig beheer van uw verzekeringsportefeuille.

Waaruit bestaat het beheer van uw assurantieportefeuille? 

Polisadministratie

Nadat u een dienst bij Honig en Honig heeft afgenomen, een schadeverzekering of financieel product heeft afgesloten worden uw contracten opgenomen in onze polisadministratie. Alle documenten slaan wij op in ons digitaal archief, wij controleren de contract- en polisgegevens en wij verzorgen voor u een digitale polismap.

Digitale polismap

Via de Digitale Polismap hebben klanten van Honig en Honig altijd inzage in hun financiële contracten en verzekeringen. Met de Digitale Polismap kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfs- of persoonlijke gegevens wijzigen, uw polissen raadplegen, een polisoverzicht printen, wijzigingen doorvoeren, een schade melden/inzien en nog veel meer. Vraag direct uw eigen Digitale Polismap aan!

Informatie

Regelmatig heeft u contact met ons over ontwikkelingen in uw (bedrijfs-)situatie en de benodigde wijzigingen van uw verzekeringen en financiële contracten. Doordat wij de marktontwikkelingen, productontwikkelingen en wet- en regelgeving voor u volgen publiceren wij relevante informatie op onze website of wij informeren u rechtstreeks met onze nieuwsbrief of tijdens persoonlijk contact. Omdat nieuwe ontwikkelingen en gewijzigde wetgeving van invloed kunnen zijn op uw verzekeringen, informeren wij u over relevante wijzigingen. 

Mutaties

Verzekeringen worden regelmatig gewijzigd, wij helpen u bij de volgende mutaties:

 • Wijziging adres, verzekerd object, verzekerd persoon of verzekerd voertuig
 • Inventarisatie van bestaande polissen: verlengen, voortzetten of vernieuwen
 • Opzegging en aanvraag van nieuwe of vervangende verzekeringen
 • Acceptatie, afwijkende condities en afwijzingen
 • Correspondentie en overleg met aanbieders zoals banken en verzekeraars
 • Ondersteuning bij afdekken van nieuwe risico's en het verzekeren ervan
 • Vraagbaak

Prolongatie

Afhankelijk van de betalingstermijn prolongeren uw contracten en polissen. Bij een prolongatie verwerken en controleren wij de nieuwe gegevens in uw polisadministratie. Zo blijft u portefeuille actueel en houdt u overzicht op bijvoorbeeld uw verzekeringspakket, de condities, de polisvoorwaarden, de premie en de verzekerde bedragen.

Schadeclaim

Heeft u schade? Informeer ons over u schade en wij verzorgen het papierwerk graag voor u. U heeft persoonlijk contact met ons kantoor en u heeft een vast aanspreekpunt. De schades worden door ons tijdig en zorgvuldig behandeld.

Waar kunt u op rekenen?

 • Advies en vraagbaak bij (dreigende) schades of ziekteverzuim
 • Behandelen en aanmelden van schades bij verzekeraars en overige partijen
 • Wij kunnen u helpen met het aansprakelijk stellen van derden en het verhalen van schades
 • Het inschakelen, regisseren en coördineren van externe deskundigen zoals verzekeraars, expertisebureaus, advocaten, huurder, herstellers en betrokkenen; 
 • Het controleren van ingenomen standpunten en toetsing aan polisvoorwaarden, wet- en regelgeving, jurisprudentie en gedragscodes;
 • Het bewaken van de voortgang van schade- of verzuimdossiers

Meer weten over het beheer van uw verzekeringen en financiële producten door Honig en Honig?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over het beheer van uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer in deze categorie: Beheer collectief pensioen »