T: 072-5642669

Piaggio MP3 verzekering

Piaggio MP3 verzekering Piaggio

Met de Piaggio MP3 verzekering heeft u een uitgebreide keuze in het samenstellen van uw verzekering, van WA tot Allrisk dekking. De Piaggio MP3 verzekering biedt goede voorwaarden tegen een zeer aantrekkelijke premie. Deze verzekering voor uw Piaggio MP3 kan aangevraagd worden voor zowel de auto- als motorvariant.

Direct_berekenen

Let op!

(Als u voor 19-01-2013 u autorijbewijs heeft gehaald kunt u bij het aanvragen van de verzekering de vraag over het motorrijbewijs ook de datum van uw autorijbewijs invullen! Uw Piaggio MP3 wordt verzekerd op een motorverzekering.)

Aanvraag

Aanvraag Piaggio MP3 verzekering

Klik op de button, vul uw gegevens in en bereken direct de premie voor uw Piaggio MP3 verzekering. Vraag online een offerte aan of sluit direct uw Piaggio MP3 verzekering online af. Als u zelf uw Piaggio MP3 verzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies maar van execution only. Wilt u advies over de dekking? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.

Extra korting ivm schadevrije jaren auto

U kunt de no-claimkorting van uw (elders) lopende autoverzekering ook toepassen als extra korting op uw nieuwe motorverzekering. Er wordt gerekend met maximaal 6 schadevrije jaren, waardoor u bij de start van uw verzekering begint met 75% aanvangskorting.

Let op bij acceptatie!

De verzekering voor uw Piaggio MP3 kan online aangevraagd worden voor een verzekeringnemer/regelmatige bestuurder die 24 jaar of ouder is. Bent u jonger dan 24 jaar? Doordat wij onafhankelijk adviseren en bemiddelen kunnen wij bij diverse verzekeraars toch uw verzekering onderbrengen. Bel 072-5642669 of mail naar uw verzoek naar info@honigenhonig.nl.

Bovenstaande geldt ook voor de Gilera Fuoco, Peugeot Metropolis en Yamaha Tricity.

Media

Nieuws

Checklist nieuwe privacywet (AVG) en personeel

Checklist nieuwe privacywet (AVG) en personeel

Wat betekent de nieuwe privacywet (AVG) voor u als ondernemer? En voor uw personeel? Een overzicht met 9 belangrijke taken voor werkgevers.

Lees meer ...

Personeelsdossier en privacy, hoe zit dat?

Personeelsdossier en privacy, hoe zit dat?

Als werkgever bent u verplicht om van alle werknemers een personeelsdossier bij te houden. Uw personeel moet erop kunnen vertrouwen dat u zorgvuldig met die gegevens omgaat en dat niet zomaar iedereen erbij kan. Hoe zit het met de privacywetgeving?

Lees meer ...

Pensioen bij scheiding vanaf 2020 automatisch verdeeld

Pensioen bij scheiding vanaf 2020 automatisch verdeeld

Vanaf 2020 moet het pensioen na een echtscheiding automatisch verdeeld worden over beide ex-partners. Dit stelt Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor in een brief aan de Tweede Kamer. Koolmees wil hiervoor de Wet verevening...

Lees meer ...

Kabinetsplan kortere loondoorbetaling bij ziekte werkt averechts

Kabinetsplan kortere loondoorbetaling bij ziekte werkt averechts

In oktober 2017 verscheen het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’. Over de plannen op het gebied van sociale zekerheid ontstond toen veel ophef. Nu het stof wat is neergedaald, is het tijd voor een beschouwing. De lange termijn visie voor de lo...

Lees meer ...

Klaar voor de belastingaangifte 2018?

Klaar voor de belastingaangifte 2018?

Op 1 maart is het weer zover, vanaf dan mag iedereen achter de computer kruipen om de belastingaangifte over het jaar 2017 in te dienen. Bent u er al klaar voor? Wij helpen u graag op weg.

Lees meer ...

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020

De opschorting van de handhaving van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) is verlengd tot 1 januari 2020. Dat betekent dat opdrachtgevers en opdrachtnemers tot die tijd geen boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wo...

Lees meer ...