T: 072-5642669 | E: info@honigenhonig.nl

Piaggio MP3 verzekering

Met de Piaggio MP3 verzekering heeft u een uitgebreide keuze in het samenstellen van uw verzekering, van WA tot Allrisk dekking. De Piaggio MP3 verzekering biedt goede voorwaarden tegen een zeer aantrekkelijke premie. Deze verzekering voor uw Piaggio MP3 kan aangevraagd worden voor zowel de auto- als motorvariant.

Direct_berekenen

Let op!

(Als u voor 19-01-2013 u autorijbewijs heeft gehaald kunt u bij het aanvragen van de verzekering de vraag over het motorrijbewijs ook de datum van uw autorijbewijs invullen! Uw Piaggio MP3 wordt verzekerd op een motorverzekering.)

Aanvraag

Aanvraag Piaggio MP3 verzekering

Klik op de button, vul uw gegevens in en bereken direct de premie voor uw Piaggio MP3 verzekering. Vraag online een offerte aan of sluit direct uw Piaggio MP3 verzekering online af. Als u zelf uw Piaggio MP3 verzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies maar van execution only. Wilt u advies over de dekking? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail info@honigenhonig.nl.

Extra korting ivm schadevrije jaren auto

U kunt de no-claimkorting van uw (elders) lopende autoverzekering ook toepassen als extra korting op uw nieuwe motorverzekering. Er wordt gerekend met maximaal 6 schadevrije jaren, waardoor u bij de start van uw verzekering begint met 75% aanvangskorting.

Let op bij acceptatie!

De verzekering voor uw Piaggio MP3 kan online aangevraagd worden voor een verzekeringnemer/regelmatige bestuurder die 24 jaar of ouder is. Bent u jonger dan 24 jaar? Doordat wij onafhankelijk adviseren en bemiddelen kunnen wij bij diverse verzekeraars toch uw verzekering onderbrengen. Bel 072-5642669 of mail naar uw verzoek naar info@honigenhonig.nl.

Bovenstaande geldt ook voor de Gilera Fuoco, Peugeot Metropolis en Yamaha Tricity.

Media